FILME ONLINE HD SUBTITRATE IN LIMBA ROMANA FARA INTRERUPERE . CELE MAI NOI FILME ONLINE ZILNIC

Her Online Subtitrat

Apreciaza 0

VTT CD 1

Stabilita ?n Los Angeles, intr-un viitor apropiat, actiunea filmului il urmareste pe Theodore, un scriitor sensibil, singuratic si dezamagit de sfarsitul unei relatii de lunga durata. Fara a avea o viata sociala, acesta se ataseaza sentimental de noul lui sistem de operare, care a fost construit sa-i satisfaca orice nevoie si dorinta. Initial, Theodore este incantat sa o cunoasca pe “Samantha”, o voce placuta, de sex feminin, care este perspicace, sensibila si surprinzator de amuzanta. Dar pe masura ce nevoile si dorintele lui si ale programului cresc, prietenia lor se transforma intr-o eventuala poveste de dragoste.Premiat la Golden Globes, nominalizat la 5 premii Oscar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)SERVER HD

0 vizualizari
StarShinerS
Descriere Film
Her Online Subtitrat

Gen: Filme Online HD

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sinopsis :

VTT CD 1 Stabilita ?n Los Angeles, intr-un viitor apropiat, actiunea filmului il urmareste pe Theodore, un scriitor sensibil, singuratic si dezamagit de sfarsitul unei relatii de lunga durata. Fara a avea o viata sociala, acesta se ataseaza sentimental de noul lui sistem de operare, care a fost construit sa-i satisfaca orice nevoie si dorinta. […]

Her Online Subtitrat Online HD , urmareste Her Online Subtitrat gratis fara intrerupere subtitrat in limba romana. Her Online Subtitrat este integral intr-o calitate HD fara reclame enervante. Her Online Subtitrat @ filme online HD .