FILME ONLINE HD SUBTITRATE IN LIMBA ROMANA FARA INTRERUPERE . CELE MAI NOI FILME ONLINE ZILNIC

Epoca De Gheata 3: Aparitia Dinozaurilor Online Subtitrat

Apreciaza 1

Superweb.ro CD 1

In a treia parte a seriei, mamutul Manny si iubita lui Elly vor avea un bebe mamut, iar lenesul Sid asteapta cu nerabdare evenimentul. Gandul ca va deveni tatic il da de tot peste cap pe Manny, care, mai stresat decat toate mamele din lume o menajeaza in exces pe Ellie si se agita la orice miscare a bebelusului. Daca Diego, tigrul cu colti se gandeste cu groaza ca va deveni in curand dadaca pentru nou-nascutul lui Manny, Sid este napadit de sentimente materne care il imping sa devina “mama” a trei oua de dinozaur pe care le gaseste in mod intamplator sub gheata. Dupa cum era de asteptat, acest incident il va impinge pe simpaticul personaj catre noi aventuri intr-o lume despre care se credea ca ar fi demult disparuta. In cautarea lui Sid, prietenii lui il vor intalni pe Buck, un mascul de nevastuica, un fel de Tarzan al acelor vremuri, care ii va ajuta sa-l salveze pe lenesul aflat atras mereu de incurcaturi. Nici simpaticul mascul de veverita – Scrat nu lipseste, iar de data aceasta, atentia nu ii este captata de ghinzi, ci de o noua figura feminina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)SERVER HD

0 vizualizari
StarShinerS
Descriere Film
Epoca De Gheata 3: Aparitia Dinozaurilor Online Subtitrat

Gen: Filme Online HD

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sinopsis :

Superweb.ro CD 1 In a treia parte a seriei, mamutul Manny si iubita lui Elly vor avea un bebe mamut, iar lenesul Sid asteapta cu nerabdare evenimentul. Gandul ca va deveni tatic il da de tot peste cap pe Manny, care, mai stresat decat toate mamele din lume o menajeaza in exces pe Ellie si […]

Epoca De Gheata 3: Aparitia Dinozaurilor Online Subtitrat Online HD , urmareste Epoca De Gheata 3: Aparitia Dinozaurilor Online Subtitrat gratis fara intrerupere subtitrat in limba romana. Epoca De Gheata 3: Aparitia Dinozaurilor Online Subtitrat este integral intr-o calitate HD fara reclame enervante. Epoca De Gheata 3: Aparitia Dinozaurilor Online Subtitrat @ filme online HD .