FILME ONLINE HD SUBTITRATE IN LIMBA ROMANA FARA INTRERUPERE . CELE MAI NOI FILME ONLINE ZILNIC

Casa Celor O Mie De Cadavre Online Subtitrat

Apreciaza 0

VK CD 1

Inspirat de pelicule clasice horror ale anilor ’70 ca The Texas Chainsaw Massacre (1974) si The Hills Have Eyes (1977), extravagantul rocker Rob Zombie isi face debutul pe celuloid cu nostalgicul si socantul House of 1000 Corpses. Cativa adolescenti care calatoresc pe autostrazile din America in cautarea distractiei absolute, raman fara benzina langa muzeul cu ciudatenii al capitanului Spaulding (care mai ofera, printre altele, si pui prajit si benzina) si devin obsedati sa descifreze misterul unui maniac legendar local cunoscut sub numele de Dr. Satan. Un autostopist interesant si misterios se ofera sa-i duca pe acesti amatori de senzatii tari intr-un tur al teritoriului in care dr. Satan isi injunghia victimele, dar o pana de curent ii forteaza sa-si caute refugiul impreuna cu o gasca ciudata si amenintatoare, in timp ce o furtuna teribila se dezlantuie afara. Se intuneca, iar padurea devine teatrul unor festivitati de Halloween care sunt si ele inspaimantatoare. Adolescentii isi dau seama ca legenda lui Dr. Satan e cu mult mai contemporana decat si-ar fi imaginat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Casa Celor O Mie De Cadavre Online Subtitrat, 10.0 out of 10 based on 1 ratingSERVER HD

22 vizualizari
StarShinerS
Descriere Film
Casa Celor O Mie De Cadavre Online Subtitrat

Gen: Filme Online HD

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sinopsis :

VK CD 1 Inspirat de pelicule clasice horror ale anilor ’70 ca The Texas Chainsaw Massacre (1974) si The Hills Have Eyes (1977), extravagantul rocker Rob Zombie isi face debutul pe celuloid cu nostalgicul si socantul House of 1000 Corpses. Cativa adolescenti care calatoresc pe autostrazile din America in cautarea distractiei absolute, raman fara benzina […]

Casa Celor O Mie De Cadavre Online Subtitrat Online HD , urmareste Casa Celor O Mie De Cadavre Online Subtitrat gratis fara intrerupere subtitrat in limba romana. Casa Celor O Mie De Cadavre Online Subtitrat este integral intr-o calitate HD fara reclame enervante. Casa Celor O Mie De Cadavre Online Subtitrat @ filme online HD .